×

Fëmijët, sensin për humor e marrin nga prindërit!

· 11 · 572

Fëmijët, sensin për humor e marrin nga prindërit!

· 11 · 572

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
ne: 04-05-2013, 17:43:40
Bebet që në muajin e gjashtë mësojnë të qeshin, ndërsa sensin e humorit e marrin nga prindërit, respektivisht qeshen me gjërat e njëjta, të cilave u qeshin nëna dhe babai, ka treguar një hulumtim i kryer së fundi.
 
Shkencëtarët kanë konstatuar që fëmijët në moshën prej gjashtë muajsh deri një vit, duke vrojtuar reagimet e prindërve, mësojnë se çka është me të vërtetë qesharake. Në hulumtimin kanë marrë pjesë 30 fëmijë dhe prindërit e tyre.
 
Janë vëzhguar se si kanë reaguar në ngjarjet normale dhe absurde. Është konstatuar që foshnjat më të mëdha se gjashtë muaj para se të reagojnë së pari me kujdes vëzhgojnë shprehjen e fytyrës së prindërve, derisa fëmijët deri gjashtë muaj ndodhitë absurde i shikojnë me çudi pavarësisht reagimit të prindërit.
 Shkencëtarët kanë theksuar që fëmijët duke vëzhguar me kujdes prindërit dhe reagimet e tyre zhvillojnë sens të sofistikuar për humor.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#1 ne: 28-12-2013, 19:12:23
Po  :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#2 ne: 28-12-2013, 20:46:42
Fiks .... shoh time bije kujt i  ngjan kaq kokete dhe karagjoze????
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#3 ne: 28-12-2013, 20:47:37
Ose e thene ndryshe

Femija pasqyra prindit
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#4 ne: 26-03-2019, 22:30:33
Apsolut 😍😍
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 260
Monique
#5 ne: 26-03-2019, 22:35:10
E preve me thike ti?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#6 ne: 27-03-2019, 07:19:35
Opo fix moj fix 😍😁😂
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 260
Monique
#7 ne: 27-03-2019, 07:23:09
E qepa une LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#8 ne: 27-03-2019, 07:27:01
 LOL LOL LOL


Une do vete ti bej ca analiza per te zbuluar nga ,kush, si ka ngjare .....mos padashje na kane interferuar valet e komshiut :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#9 ne: 27-03-2019, 07:33:19
Ca nuk ban vaki 😂
E hy me shpesh mishel 🤩😍
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#10 ne: 07-04-2019, 10:43:43
He Erlehta....ca si pse? LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super