×
Hyrja
Profili

Fëmijët, sensin për humor e marrin nga prindërit!

Fëmijët, sensin për humor e marrin nga prindërit!

· 11 · 965

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

ne: 04-05-2013, 17:43:40
Bebet që në muajin e gjashtë mësojnë të qeshin, ndërsa sensin e humorit e marrin nga prindërit, respektivisht qeshen me gjërat e njëjta, të cilave u qeshin nëna dhe babai, ka treguar një hulumtim i kryer së fundi.
 
Shkencëtarët kanë konstatuar që fëmijët në moshën prej gjashtë muajsh deri një vit, duke vrojtuar reagimet e prindërve, mësojnë se çka është me të vërtetë qesharake. Në hulumtimin kanë marrë pjesë 30 fëmijë dhe prindërit e tyre.
 
Janë vëzhguar se si kanë reaguar në ngjarjet normale dhe absurde. Është konstatuar që foshnjat më të mëdha se gjashtë muaj para se të reagojnë së pari me kujdes vëzhgojnë shprehjen e fytyrës së prindërve, derisa fëmijët deri gjashtë muaj ndodhitë absurde i shikojnë me çudi pavarësisht reagimit të prindërit.
 Shkencëtarët kanë theksuar që fëmijët duke vëzhguar me kujdes prindërit dhe reagimet e tyre zhvillojnë sens të sofistikuar për humor.

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#1 ne: 28-12-2013, 19:12:23
Po  :)

 • Postime: 12743

#2 ne: 28-12-2013, 20:46:42
Fiks .... shoh time bije kujt i  ngjan kaq kokete dhe karagjoze????

 • Postime: 12743

#3 ne: 28-12-2013, 20:47:37
Ose e thene ndryshe

Femija pasqyra prindit

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#4 ne: 26-03-2019, 22:30:33
Apsolut 😍😍

 • Postime: 253

#5 ne: 26-03-2019, 22:35:10
E preve me thike ti?

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#6 ne: 27-03-2019, 07:19:35
Opo fix moj fix 😍😁😂

 • Postime: 253

#7 ne: 27-03-2019, 07:23:09
E qepa une LOL

 • Postime: 12743

#8 ne: 27-03-2019, 07:27:01
 LOL LOL LOL


Une do vete ti bej ca analiza per te zbuluar nga ,kush, si ka ngjare .....mos padashje na kane interferuar valet e komshiut :P

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#9 ne: 27-03-2019, 07:33:19
Ca nuk ban vaki 😂
E hy me shpesh mishel 🤩😍

 • Postime: 12743

#10 ne: 07-04-2019, 10:43:43
He Erlehta....ca si pse? LOL

Temat e fundit