×
Hyrja
Profili

Fe dhe kulte te tjera

M A X
ne: 19-06-2019, 20:56:49
11 thënie të Budës

Fe dhe kulte te tjera

1. Nuk e kthen dot orën mbrapa, për të ndrequr gabimet e të kaluarës. Ke vetëm të sotmen për të bërë dallimin në jetën tënde, familjen tënde, dhe në shoqëri, nëse dëgjon këto fjalë të Budës.“Mos rri në të kaluarën; mos ëndërro për të ardhmen, përqëndroje mendjen tënde në të tashmen”.2. Kur ke dh...erlehta
ne: 30-04-2012, 00:54:49
Dalai Lama

Fe dhe kulte te tjera

“Jeni tunduar ndonjëherë nga gratë?”. “Oh, sigurisht, ndonjëherë shoh një femër dhe mendoj ‘po, është me të vërtetë e bukur’”. Kështu ka thënë Dalai Lama, në një intervistë për programin “Piers Morgan Tonight”, i transmetuar në ditët e fundit në CNN. “Herë pas here tundohem nga bukuria e një gru...

M A X
ne: 24-09-2011, 00:33:06
Mistiku i bektashizmës

Fe dhe kulte te tjera

BABA SADIK IBROKODHELI/Mistiku i bektashizmësAMANETI I DEDE RESHATITDonika SEITIMe anë të kësaj letre duam t'u kujtojmë të gjithë besimtarët shqiptarë për një nga amanetet e "Kryegjyshit Haxhi Dede Reshat Bardhi". Kur ishte në Teqenë e Baba Rexhebit në Detroit, në datën 8 nëntor të vitit 2003 du...

Berni
ne: 23-10-2010, 00:07:04
Dëshmitarët e Jehovait, kush janë dhe çfarë predikojnë?

Fe dhe kulte te tjera

Dëshmitarët e Jehovait thonë se Jezusi nuk u ngrit fizikisht prej së vdekuri, por u ngrit si qenie shpirtërore. Ata nuk lejojnë që Jezusi të adhurohet dhe nuk besojnë se ka ferr."Zoti më tha: Profetët profetizojnë gënjeshtra në emrin Tim; Unë nuk i kam dërguar, nuk u kam dhënë a...


bilderberg
ne: 28-07-2008, 00:10:47
Feja dhe statistikat fetare në Shqipëri

Fe dhe kulte te tjera

Pjesa më e madhe shqiptarëve sot në Shqipëri i përkasin një konglomerati jo-fetar dhe ateist që kap rreth 75% të popullsisë. Historiku i shkurtërNë lashtësi duke filluar që me pellazgët e mes ilirëve deri në krijimin e Bizantit nga Konstandini i Madh, dy kultet kryesore të adhur...

erlehta
ne: 08-01-2007, 21:28:45
Kalvinizmi!

Fe dhe kulte te tjera

Xhon Kalvini(1509 - 1564)Lindi ne France. Studioi Drejtesi ne Universitetin e Bruzhit dhe ne ate te Parisit. Gjithashtu ai studioi mendimet e klasikeve, gjehet e vjetra, hiostorine dhe ne vecanti teologjine katolike dhe me vone ate protestante (luterane).Ai largohet nga Franca per shkak te pernd...

  • Nuk ka postime te reja
  • Redirect Board