×

Figura Historike

Skënder Luarasi (19.1.1900-27.4.1982)

Nisur nga petrol  | Postimi i fundit nga petrol    « 1 2 » · 35 · 2898

Aqif Pashë Elbasani

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 4274

Aleksandri i Madh

Nisur nga Pelasgian  | Postimi i fundit nga erlehta    · 24 · 9323

Gjergj Kastrioti - Skenderbeu!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Pussy Lover    « 1 2 » · 43 · 15664

ARISTOTELI SHQIPTAR?!

Nisur nga DamAsTiAn FatHeR  | Postimi i fundit nga Gerti1    · 12 · 4655

Aleksandër Moisiu

Nisur nga sorelina  | Postimi i fundit nga sorelina    · 0 · 659

Mit'hat Frashëri

Nisur nga Doni  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 1154

Adem Jashari (1955 - 1998)

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 7 · 8061

Haxhi Lleshi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 397

Ibrahim Bej Biçaku

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Mishel...............    · 1 · 388

Hasan Prishtina

Nisur nga Je e imja  | Postimi i fundit nga M A X    · 7 · 4077

Pirro Andoni

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 566

Shane Korbeci

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 282

Ylli Këllezi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 423

Koçi Xoxe

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga shkambi    · 1 · 930

Kadri Hazbiu

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 8 · 2409

Nexhmije Hoxha

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga regrets    · 1 · 493

Isa Boletini

Nisur nga BabyDance  | Postimi i fundit nga M A X    · 5 · 3676

Hasan Dosti

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 692

Beqir Balluku

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 563

Beqir Balluku

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 1606

Konstantin Kristoforidhi

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 941

Gonxhe Bojaxhiu - Nene Tereza

Nisur nga Doni  | Postimi i fundit nga M A X    · 18 · 9173

Shefqet Peçi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 805

Hysni Kapo

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 551

Sadik Premtja

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 4 · 956

Sejfulla Malëshova

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 595

Koço Theodhosi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 1073

Azem dhe Shote Galica

Nisur nga Je e imja  | Postimi i fundit nga erlehta    · 3 · 6676

De Rada, miti arbëresh

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 467

Adem Jashari

Nisur nga Je e imja  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 3696

Xhevdet Mustafa

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1678

H. T. Fultz, (1888-1980)

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 345

Gjashtë misteret e Ahmet Zogut

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 3015

Xhaferr Deva

Nisur nga I.Azizi  | Postimi i fundit nga I.Azizi    · 0 · 802

Ferat Draga

Nisur nga I.Azizi  | Postimi i fundit nga I.Azizi    · 0 · 791

Figurat më të shquara të historisë Shqiptare

Nisur nga milanisti  | Postimi i fundit nga mikel australi    « 1 2 3 » · 69 · 18710

Haxhi Qamili dhe roli i tij

Nisur nga Sirio00  | Postimi i fundit nga nikiiii    · 14 · 5603

Kush ishte Enver Hoxha?

Nisur nga Quo Vadis  | Postimi i fundit nga memliqe    « 1 2 » · 39 · 13481

Gjergj Fishta, "Homeri" i kohëve moderne !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga 121    · 1 · 3076

"Kondori"

Nisur nga blueboy77  | Postimi i fundit nga blueboy77    · 1 · 1037

Heroi i Demokracise Azem Hajdari !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    « 1 2 3 » · 57 · 11322

Biografia e Heronjeve Kombetare.

Nisur nga UNITED ALBANIA  | Postimi i fundit nga ismeti bellova    · 6 · 20722

Haxhi Isuf Banka

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1104