×

Shkarkoni filmat dhe humorin me te bukur.

Shkarkoni Filma & Humor Shqiptar

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga gefi    « 1 2 3 4 5 6 ... 10 » · 243 · 32972

Skenderbeu

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga agundo    · 1 · 1622

Filma Shqip.

Nisur nga Gjumashi  | Postimi i fundit nga dreamm    « 1 2 » · 26 · 9606

Shkarkoni Komuna e parisit 2009

Nisur nga DiniL  | Postimi i fundit nga teverlani    · 18 · 1661

8 Persona Plus

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga arnelal    · 1 · 1051

Kur xhirohej nje film.

Nisur nga CTS  | Postimi i fundit nga erossa    · 1 · 809

Toke e Pergjakur

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga bexhet    · 3 · 896

Filma per shkarkim (ne gjuhen italiane)

Nisur nga Dora  | Postimi i fundit nga Ami    « 1 2 » · 49 · 23717

Dokumentar nga bota e kafsheve!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 2255

Fantozzi contro tutti

Nisur nga CTS  | Postimi i fundit nga CTS    · 8 · 942

The Champ

Nisur nga CTS  | Postimi i fundit nga Syrgjyn    · 2 · 637

2 Krisma ne Paris

Nisur nga CTS  | Postimi i fundit nga vigani985    · 3 · 1050

MOVED: Portokallia

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 538

Sho Isar

Nisur nga CTS  | Postimi i fundit nga CTS    · 0 · 494

PENG

Nisur nga CTS  | Postimi i fundit nga stari    · 1 · 810

Stupcat 2007

Nisur nga same2  | Postimi i fundit nga Prishtinasja    · 1 · 2378

NINI dhe VINI

Nisur nga CTS  | Postimi i fundit nga CTS    · 1 · 764

Liri a Vdekje

Nisur nga AlbNYer  | Postimi i fundit nga AlbNYer    · 4 · 842

Ndihmeni mu

Nisur nga korab2006  | Postimi i fundit nga korab2006    · 0 · 476

Horizonte te Hapura

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 843

Beni Ecen Vete

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 716

Kerkoj keta filma

Nisur nga AlbNYer  | Postimi i fundit nga Terenc    · 1 · 647

Ata ishin kater

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga KingS00l    · 7 · 879

Zonja nga qyteti

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga AlbNYer    · 8 · 2355

Rrethimi i Vogel

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 951

MOVED: Lost Season 1,2,3

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 407

Lule Te Kuqe Lule Te Zeza

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 564

Flete Te Bardha

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 792

Perse Bie Kjo Daulle

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 452

Me ka shku menja me u martu

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 479

Pylli i Lirise

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 752

Nata e Pare e Lirise

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 413

Mimoza Llastica

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 1306

Duel i Heshtur

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 902

I Teti ne Bronx

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 598

Duaje Emrin Tend

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 1108

Te Qafsha Mi Shege Se Ngeli Plonci Var

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 1160

Muzikanti

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 400

Ishte Koha per Dashuri

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 1296

Kthimi i Ushtris se Vdekur

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 433

Dimri i Fundit

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 800

Vdekja e Kalit

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 1174

Udha e Shkronjave

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 1844

Lulekuqe mbi Mure

Nisur nga a1  | Postimi i fundit nga a1    · 0 · 669