×
Hyrja
Profili

Mendje e shendoshe ne nje trup te bukur


peshqiri beli holle bark seksi.jpgInfoZ
ne: 18-03-2020, 00:15:44
15 minuta në ditë për vithe të ngritura

Fitness

Stërvitjen mund ta bëjë gjithsecila në shtëpinë e saj!Njëkohësisht do të forconi edhe kofshët, ndërkaq me ushtrime të rregullta do të arrini rezultate fantastike. Për të pasur vithe të ngritura dhe të forta nuk është e domosdoshme të shpenzoni shumë para për palestër apo për trajner personal. Mjafton t’i ndiqni udhëzimet nga ky xhirim! Viki t

Screenshot_20200127-135708.jpg


Pergjigje nga: olti, Lisa, erlehta
Jogging - Vrap per trup te shendetshem


  • Nuk ka postime te reja
  • Redirect Board