×
Hyrja
Profili

15 minuta në ditë për vithe të ngritura

15 minuta në ditë për vithe të ngritura

· 1 · 278

  • Postime: 21558
InfoZ
ne: 18-03-2020, 00:15:44

Stërvitjen mund ta bëjë gjithsecila në shtëpinë e saj!  Njëkohësisht do të forconi edhe kofshët, ndërkaq me ushtrime të rregullta do të arrini rezultate fantastike. Për të pasur vithe të ngritura dhe të forta nuk është e domosdoshme të shpenzoni shumë para për palestër apo për trajner personal. Mjafton t’i ndiqni udhëzimet nga ky xhirim! Viki tregon se si vetë në shtëpi mund të bëni ushtrime efikase për ngritje të vitheve.  Njëkohësisht do të forconi edhe kofshët, ndërkaq me ushtrime të rregullta do të arrini rezultate fantastike. Ndani vetëm 15 minuta në ditë gjatë një muaji dhe nuk do të pendoheni!
 

Si te blej minuta ne IPKO?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 23:54:28
nga M A X
Sa shume kalori duhet te ha ne nje dite?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 08-04-2020, 22:57:30
nga M A X
Sa uje duhet te pime ne dite?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 29-04-2020, 20:02:47
nga M A X
Sa sekonda ka nje dite?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 08-04-2020, 22:56:04
nga M A X
Sa minuta ka nje dite?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 08-04-2020, 23:00:52
nga M A X