×

15 vjecari Shqiptar qe u be milionier me Dropshipping

15 vjecari Shqiptar qe u be milionier me Dropshipping

· 1 · 126

  • Postime: 229
Epoka X
ne: 08-01-2020, 12:51:20
Engjëll Berisha është një sipërmarrës i anijeve që fitoi më shumë se 1 milion dollarë në shitje derisa ishte vetëm 15 vjeç. Pa pasur nevojë të bënte një investim paraprak për inventarin e dyqaneve, Berisha ktheu një ëndërr të thjeshtë në të ardhura të cilat i kanë dhënë atij lirinë për të udhëtuar në botë dhe për të mësuar të tjerët që po luftojnë financiarisht në jetën e tyre, shkruan “ThriveGlobal”, hap fotografin e meposhtme dhe lexoni te plote lajmin i cili po le nam.  https://www.kivodaily.com/making-money-online/entrepreneurs/meet-15-year-old-entrepreneur-engjell-berisha/
Kodi: [Zgjidh]
Engjell Berisha is a drop shipping entrepreneur who helped people to generate over $1 million in sales. By the time he was 15 years old, He is looking forward to generate also for his self the same results he could make for him students. His success can be attributed to a winning drop shipping strategy which involved setting up multiple online stores in various key niches. Without needing to make an upfront investment for store inventory, Berisha turned a simple dream and ambition into a passive income which has given him the freedom to travel the world and teach others who are financially struggling in their lives.

Drop shipping is a selling technique where you sell products that are in a third party’s inventory, such as a wholesaler or manufacturer. Sellers are not required to pay for the products until after their customers pay for them first. It is a way for sellers to avoid investing any money upfront for their inventory.
 

dhoma chat shqiptar

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 21-05-2020, 01:13:25
nga InfoZ
forumi shqiptar seksi

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 21-05-2020, 00:59:42
nga InfoZ
tuneli film shqiptar i plote

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 21-05-2020, 00:59:08
nga InfoZ
psikolog shqiptar

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 21-05-2020, 00:57:35
nga InfoZ
sporti shqiptar

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 22:47:04
nga InfoZ