×
Hyrja
Profili

A jane te lejueshme keto metoda perfitimi?

A jane te lejueshme keto metoda perfitimi?

· 2 · 729

  • Postime: 229
Epoka X
ne: 12-09-2010, 22:38:13
http://www.shtypi.im/
http://www.shqip.im/
http://www.zeri.im/

Keto sajte jane plot me reklama te Adsense dhe me linke po ashtu te rezultateve  kerkimit te google.  Jane normale keto metoda?

  • Postime: 26671
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 14-09-2010, 01:39:12
Definitivisht jo!

Temat e fundit