×

Fizike Kuantike

Detyre nga fizika optike

Nisur nga trimleo  | Postimi i fundit nga trimleo    · 0 · 2254

Rreth ndarjes se fushes fizike dhe pikes materiale?

Nisur nga blertuthka  | Postimi i fundit nga paul dirac    · 1 · 1030