×

Tradita dhe zakone, gjurmë e historira; folklore të popujve të ndryshëm.

Proverba Kineze

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 908

Samsoni - Herkuli i Izraeliteve

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 180

Gjithcka mbi fenikset !!

Nisur nga feniksi  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 » · 25 · 5102

Mitologjia!

Nisur nga sorelina  | Postimi i fundit nga flutur    · 17 · 11838

Legjenda e miteve

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 2699

"Kumaris"

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 2553

Tradita Koreane.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 1209

Traditat Turke.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 1534

Kozmogonia & Teogonia

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 2147

Pjese nga Esodi.

Nisur nga sorelina  | Postimi i fundit nga sorelina    · 0 · 1270

Hyjni e Hyjnesha te Olimpit!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 1982

"Anasazit"

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 1022

"Ediktet e Asokes"

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Dalber    · 1 · 1587

"Gruaja spartane"

Nisur nga sorelina  | Postimi i fundit nga sorelina    · 2 · 1545

INDIA - TEORITE VEDA TE KRIJIMIT

Nisur nga N I K  | Postimi i fundit nga N I K    · 3 · 3710

Pandora

Nisur nga Taulanti62  | Postimi i fundit nga atman    · 3 · 2086

Teogonia!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Ωμέγα    · 4 · 2477