×

 Bashkejetesa me islamofobine

· 1 · 37

 Bashkejetesa me islamofobine

· 1 · 37

  • Gjinia: Mashkull
  • i identifikuar
    M A X
    ne: 09-04-2019, 20:16:13
    Ka kaluar vetëm pak kohë nga ndodhia e masakrës në Christchurch të Zelandës së Re, ku mbetën të vrarë 50 besimtarë mysliman të pafajshëm, dhe vala e solidarizimit të shqiptarëve me viktimat pothuajse është shuar. Më shpejt se ky solidarizim njerëzor, është shuar indinjata dhe denoncimi i fenomenit të terrorizmit me burim ideologjinë e ekstremit të djathtë që inspiroi Brenton Terrant, autorin e masakrës. Lexoni me tej: http://www.e-zani.org/2019/04/08/bashkejetesa-me-islamofobine/