×

Perlat boterore te hedhura ne leter.

Shkrime të shkëputura!

Nisur nga RootlessTree  | Postimi i fundit nga Passion    « 1 2 3 4 5 6 ... 38 » · 927 · 32719

Njeriu - Kurt Tucholsky

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 0 · 400

Per dashurine!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 » · 61 · 4231

Fabio Volo

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 0 · 318

"Atdheu i verës" Mo Yan

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 0 · 404

Letra e babait

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 0 · 824

"Sende" Gertrude Stein

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 0 · 457

Skena e letrës

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 0 · 534

Eat, Pray , Love - Elizabeth Gilbert

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 0 · 551

Dino Buzzati

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Shej    · 2 · 1004

Umberto Eco

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 0 · 598

Dashuria e parë

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 0 · 846

Thesari im - Charles Baudelaire

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 628

Giuseppe Ungaretti: O natë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 573

Pema e helmuar

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 783

Mbi hashashin

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 631

Pasardhësve

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 601

Federico Garcia Lorca

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 11 · 1871

Fytyrëhëna

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 774

Veprat e Homerit:

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga olsi truka    · 13 · 24271

Gruaja më e bukur e qytetit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 2057

Humbëm edhe këtë mbrëmje

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 3 · 1465

Letra nga Migel Ernandes

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 1600

Plaku dhe deti!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga dreamm    · 3 · 9920

Kur fëmija ishte fëmijë...

Nisur nga ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ  | Postimi i fundit nga ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ    · 1 · 1225

Dialektika e vetmisë!

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 2136

Letra Lamtumirëse

Nisur nga Oqeani  | Postimi i fundit nga ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ    · 4 · 2383

Letra Dashurije nga Gustave Flaubert

Nisur nga Oqeani  | Postimi i fundit nga Misss    · 3 · 2263

Romanca e somnambulit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 897

Katër sonete nga W. Shakespeare

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 2307

Tregime Kineze

Nisur nga Lefter  | Postimi i fundit nga erlehta    · 6 · 4491

Ushtari dhe zogu.

Nisur nga sorelina  | Postimi i fundit nga sorelina    · 0 · 2168

"Eneida"

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 5645

Nje qind vjet vetmi!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 4588

Miti i Sizifit!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 11810

Dashuria ne koherat e koleres!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 6856

Shkretetira e Tartareve!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 4109

NJERIU SHEH ME MEND

Nisur nga Odise  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 2775

Lotët e krokodilit!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga strugane    · 9 · 3138