×

Eshte kohe zgjedhjesh!

Barazim vendesh mes dy kampeve

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 0 · 555

ZGJEDHJE E 28 QERSHOR 2009 - Komente

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 20 · 2469

BE: Zgjedhje pozitive

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 0 · 556

Sondazhi, PD fituese me 72 deputete

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 650

Zgjedhjet, programet e 4 koalicioneve

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 0 · 660

Sondazhi, PD fiton dhe ne Fier

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 598

Sa do të kushtojnë zgjedhjet?

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 670

Probleme me kartat e identitetit!!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 3 · 1155

PD hap fushatën në Skënderbej

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Shej    · 1 · 655