×

Gjenetike

ADN-ja, një mister i pafund

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 863

Gjenetika

Nisur nga Wii  | Postimi i fundit nga arta artausheke    « 1 2 3 » · 50 · 33431

Mutacioni

Nisur nga . ѕΟ иΟт нОт  | Postimi i fundit nga Parloté    · 4 · 2571

Inxhinjeringu gjenetik

Nisur nga Oqeani  | Postimi i fundit nga Oqeani    · 0 · 2308

Ndryshueshmëria dhe llojet!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 1328