×

Forumi i Gjeografise

Fakte interesante rreth oqeaneve

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 3

Ndotja e Ajrit me CO2

Nisur nga [AnnaBela]  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 7266

Lumi Neretva

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Alban    · 1 · 373

Erozioni i plazheve Shqiptare

Nisur nga plep i bute  | Postimi i fundit nga Gerti1    · 1 · 399

Tropoja dhe Lugina e Valbonës

Nisur nga I.Azizi  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 577

Turizmi dhe mbrojtja e mjedisit

Nisur nga I.Azizi  | Postimi i fundit nga I.Azizi    · 0 · 697

Antarktida po shkrihet

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga erlehta    · 5 · 3064

Trekendeshi i Bermudes!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga [AnnaBela]    « 1 2 » · 29 · 36089

Fshatrat më të bukur në botë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 450

Kepi i Gjelbër

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 312

Superkontinenti Amasia

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 332

Liqeni i Çadit

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 444

Malet Pirineje

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 640

Gjeodezia moderne

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 757

Kaukazi

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 502

Qytete protagonistë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 475

7 mrekullitë e natyrës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 624

Imazhe përrallore nga Polinezia

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 447

Ishulli më i ri në botë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 395

7 miliardë banorë

Nisur nga [AnnaBela]  | Postimi i fundit nga Shej    · 4 · 1899

Machu Picchu / Maçu Piçu

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga regrets    · 3 · 527

Vilkabamba

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 384

Nju Jorku

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 1004

Kush i ndërtoi qytetet e para?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 980

Ishujt sekretë të Mesdheut

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 615

MISTERI I GJERESISE GJEOGRAFIKE

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 1656

Uhuru - maja e lirisë

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 414

Kush ishin keltët?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 850

Fundi tragjik i gjeografisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 573

Jeta e indianëve të Amazonës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 532