×

Gjeografia e Kontinenteve

Australia!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Passion    · 7 · 4208

Relievi i Azise.

Nisur nga dugi  | Postimi i fundit nga sevi    · 6 · 4388

Liqenet ne Evrope.!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Lindatnarual    · 10 · 3883

Kepi i shpresës së mirë

Nisur nga I.Azizi  | Postimi i fundit nga I.Azizi    · 0 · 885

Toka e Zjarrtë

Nisur nga I.Azizi  | Postimi i fundit nga I.Azizi    · 0 · 2487

Majat - Civilizimi i Majëve

Nisur nga I.Azizi  | Postimi i fundit nga I.Azizi    · 0 · 867

Inkasit - Mbretëria e Inkëve

Nisur nga I.Azizi  | Postimi i fundit nga I.Azizi    · 0 · 802

Detet qe lagin Evropen!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Noli Ndrecaj    · 9 · 9942

Afrika!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 11 · 7764

Gjiret dhe Ngushticat ne Ameriken Jugore.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga ana gashi    · 4 · 4886

21 shtetet që dikur quheshin Evropa Lindore !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Nigjari    · 1 · 3162

Ishujt Maladive

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 907

Ishujt e Azise!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 8 · 4378

Lumenjte ne Ameriken Jugore.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga dugi    · 14 · 6841

Australia, "made in China"

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 855

Nga vjen Evropa ?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1953

Liqenet ne Ameriken Jugore.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 1982

Pllajat dhe kodrat ne Evrope:

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 1525

Ngushticat ne Evrope!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 10 · 4868

Jeta poshtë Antarktidës !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1881

Majat e Maleve Evropiane.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 16 · 5207

Gjiret detare ne Evrope!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 6 · 2511

Ultesirat ne Evrope!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 2586

Lumenjte e Evropes!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 5 · 7040

"Oqeania"

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Dirrtygirl    · 6 · 2934

Ishujt e Evropes!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Bekimi    · 12 · 5526

Himalajat!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 3 · 3477