×

Gjeografia Fizike

Australia!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Passion    · 7 · 4243

Tokes po i mbaron toka

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Ramiz    · 1 · 56

Shiu Acidik

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 893

Mali Everest

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erionmuca    · 2 · 1318

Klima vitet e fundit!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 11 · 3373

Termetet - Levizja e pllakave tektonike

Nisur nga kreksi  | Postimi i fundit nga M A X    « 1 2 » · 25 · 13346

Shtrati i lumit

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 394

Hidrosfera

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 818

Cikloni

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 684

Rrymat detare

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 504

Vullkanet!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 19 · 37978

Liqeni Titikaka

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 472

Krijimi i reve të stuhishme

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 680

Çfarë ka nën det?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 603

Çfarë është ujëvara?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 668

Çfarë është shpella?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 730

Detet

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 1 · 2851

Si krijohet mjegulla

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1075

Përse bie shi ose borë?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 670

Si formohet një liqen?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1350

Ishulli Manhatan

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 407

Relievi i Azise.

Nisur nga dugi  | Postimi i fundit nga sevi    · 6 · 4404

Ishujt Galapagos

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 710

Çka është stuhia?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 522

Kenetat.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 10 · 6070

Akullnajat!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Berni    · 11 · 8365

Pyjet Tropikale

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga altin kryeziu    · 1 · 14933

Liqenet ne Evrope.!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Lindatnarual    · 10 · 3899

Tërmeti

Nisur nga I.Azizi  | Postimi i fundit nga lphalo    · 3 · 3007

Kepi i shpresës së mirë

Nisur nga I.Azizi  | Postimi i fundit nga I.Azizi    · 0 · 895

Toka e Zjarrtë

Nisur nga I.Azizi  | Postimi i fundit nga I.Azizi    · 0 · 2499

Majat - Civilizimi i Majëve

Nisur nga I.Azizi  | Postimi i fundit nga I.Azizi    · 0 · 881

Inkasit - Mbretëria e Inkëve

Nisur nga I.Azizi  | Postimi i fundit nga I.Azizi    · 0 · 815

Detet qe lagin Evropen!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Noli Ndrecaj    · 9 · 9970

Afrika!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 11 · 7785

Liqenet!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 6 · 6969

Fizika dhe Kimia e Tokes!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Ajbiii    · 8 · 6124

Gjiret dhe Ngushticat ne Ameriken Jugore.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga ana gashi    · 4 · 4912

21 shtetet që dikur quheshin Evropa Lindore !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Nigjari    · 1 · 3173