×

 Tema e Tironcave.

· 3130 · 97548

 Tema e Tironcave.

· 3130 · 97548
 • i identifikuar
  Gerti1
  #3120 ne: 17-07-2013, 23:03:03
  Ca legeni qe je o burr i dheut. Komshi me ke. Ti je ke Shteti Perandorak un jam ke Shpirti Amerikes.
  Hajde flasim per nai muhabet interesant si psh numrin e paradave Kosovare ne New York qe jan komplet histerike dhe molle sherri nderkohe qe NYC Cops rrine gati me doren anash.

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Lisa
  #3121 ne: 09-01-2014, 05:13:36
  Si I kam tironcit .....po ju te NYC si po e kaloni me kete ngrice qe na zu .....

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  erlehta
  #3122 ne: 12-04-2019, 15:03:59
  Kane humbur keto Tironsit 😆

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  SteriOtipi B
  #3123 ne: 12-04-2019, 18:44:40
  Do ket gjet burre Lisa keshtuqe nuk ka pse vjen me, po ma jep adresen ne NY se e gjej une e e sjell per bithe ketu ne forum. :P LOL

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  erlehta
  #3124 ne: 12-04-2019, 20:56:52
  Shpernda fleterrufe 😂😂
  Kerkohet lisa që vizitonte Zerin 😂😂😂
 • i identifikuar
  Mishel...............
  #3125 ne: 13-04-2019, 07:29:02
  Ka qene e ai Staloni lol...gjejeni e ate :P

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  erlehta
  #3126 ne: 13-04-2019, 18:38:49
  Po SmiLey ? 😆

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  SteriOtipi B
  #3127 ne: 15-04-2019, 16:04:44
  Smiley e ka burrin e dyte xheloz.. LOL LOL

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  erlehta
  #3128 ne: 15-04-2019, 20:24:07
  Jallaaaaaa, jallaaaaaa 😅
  Po te parin pse e paska lene 😂😂

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  SteriOtipi B
  #3129 ne: 15-04-2019, 21:27:34
  Une nuk merrem e llafe por thone qe kjo ja mori shpirtin dite e nate me llafe . LOL