×

Guida dhe Tutoriale

Apliko për punë me LinkedIn

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 269

Jo programe pirate ketu!!!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 4 · 6563

Filma për shikim Online!

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga filmaco    · 15 · 12444

Shkarkoni Windows 8

Nisur nga Poshnjari  | Postimi i fundit nga Poshnjari    · 0 · 348

Si formatohet PC?

Nisur nga Gjumashi  | Postimi i fundit nga Gjumashi    « 1 2 3 » · 53 · 20266

3d converter

Nisur nga Poshnjari  | Postimi i fundit nga Poshnjari    · 0 · 300

LibreOffice

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 353

Si te bejm mount nje iso file

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 275

44 Sfonde për festat e fundvitit

Nisur nga VM.  | Postimi i fundit nga VM.    · 0 · 571

Aktivizoni shiritin e ri të Google

Nisur nga VM.  | Postimi i fundit nga VM.    · 0 · 303

Samba Filesharing (Android)

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 297

Echofon - aplikacion per Twitter

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 296

Pulse News (Android & iOS)

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 248

Truku për të zhbllokuar iPad

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 329

Kthejeni Androidin në iPhone

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 286

Shndërrojeni Windows 7 në Android

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 332

Si të kërkoni skedarë në USB?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 250

Koleksion sfondesh për desktopin tuaj

Nisur nga VM.  | Postimi i fundit nga VM.    · 0 · 490

Merreni Windows 8 Qe tani!

Nisur nga VM.  | Postimi i fundit nga VM.    · 0 · 433