Si te integroj forumin smf brenda mkportalit??? - Guida | Tutoriale

×
Albanian Forums, Zerion Zeri yt Zeri Info, Forumi Shqiptar Al Virtual, Diskutime, Biseda, Chat Njofje, Informatika, Teknologjia, Gazeta Tema, Gazetat Shqiptare, Bota Sot, www Channel Albania, Telegrafi Kosovo, Ballkani Web, Gazeta Lajme shqip, Lajmet e Fundit Shqiperia Kosova, Dita, Panorama, Kryeartikull, Faqja Kryesore, Video Shqip, Muzike Shqipe, Njoftime, Lajmerime, Temat Online, Gazetat, Kosovare, Shtypi Ditor, Sporti Shqiptar, Dashuria, Pyetje Pergjigje, Keshilla, Ndihme, Webmaster Shqiptar, Familja, Shqiptaria, Muzika, Receta Gatimi, Imazhe, Vipat-shqiptar, Aktualiteti
Media Sociale
Mesazhe Private
Shqiptaret duke lexuar tema interesante dhe te ndryshme
Tema re

Si te integroj forumin smf brenda mkportalit???

Si te integroj forumin smf brenda mkportalit???

· 11 · 769

  • Postime: 372
  • Karma: +0/-0

ne: 20-12-2009, 22:10:01
prsh.sic duket edhe nga titulli kam nje problem, dua te integroj smf forum brenda mkportalit,e aktivizoj opsionin ne yes (Show Forum inside MKPortal?) po prap forumi nuk del brenda mkportalit.

nuk e di sa isha i qarte,por besoj se ata qe kane perdorur mkportal dhe smf duhet ta dine se per cfare po flas.


p.s. MAX shikoje pak pse nuk futem dot me ermin tim qe kam pasur Andi87  me thot qe ky emer nuk ekziston.....  hmmmmm:

  • Postime: 227
  • Karma: +4/-7

#1 ne: 20-12-2009, 22:40:56
E ke te dokumenatcioni i mkportalit se cfare te besh. Sidoqofte po ta shkruaj ketu.

Te Subs.php gjej:

Kodi: [Zgjidh]
// For session check verfication.... don't switch browsers...
$_SESSION['USER_AGENT'] = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];

dhe me poshte shto kete kodin:


Kodi: [Zgjidh]
//added from MKportal
if ($header !== false && in_array('main', $context['template_layers'])) {
define ( 'IN_MKP', 1 );
require_once "../mkportal/include/SMF/smf_out.php";
mkportal_board_out();
}
//end added

  • Postime: 28589
  • Karma: +48/-5
  • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 21-12-2009, 01:54:44
Kurre mos perdor nje skript qe bazohet ne nje projekt te vdekur. Te pakten jo kur nuk je vete programues.

Citim
MkPortal will be closed

We regret to inform all of our friends and members that MkPortal Support Community will be closing on October 30, 2009 due to the lack of development coders for our product. Over the next days, the support teams will continue to provide support for the current revision of MKPortal C1.2 .

We would like to thank you for being a part of our MKPortal Community and tell you how much we have enjoyed having you.

Ciao, till we meet again.

Meo and the MkPortal Support Teams. ...

Ka plot alternativa te tjera dhe s'e kuptoj pse duhet te perdoret nje nga me te dobtat, apo dhe nje e braktisur, si ne rastin e MKportal.

  • Postime: 227
  • Karma: +4/-7

#3 ne: 21-12-2009, 16:46:31
Kurre mos perdor nje skript qe bazohet ne nje projekt te vdekur. Te pakten jo kur nuk je vete programues.

Ka plot alternativa te tjera dhe s'e kuptoj pse duhet te perdoret nje nga me te dobtat, apo dhe nje e braktisur, si ne rastin e MKportal.

Mkportali nuk ishte i dobet Max, ishte shum praktik dhe i lehte ne perdorim/kodim. Gjynah qe ai zhvilluesi kryesor i tij vendosi te mos e vazhdonte me projektin. Une e kam perdorur Mkportlin rreth nje vit me perpapa dhe isha shume i kenaqur por e hoqa pastaj se vrimat e sigurise nuk jane mbyllur dhe eshte shume e lehte te hackohet.

  • Postime: 372
  • Karma: +0/-0

#4 ne: 22-12-2009, 13:23:57
babjus flm.

kam edhe nje problem tjeter nuk e di a me ndihmon dot,problemi eshte me botet qe rregjistrohen dhe bejne reklama duke hapur tema te ndryshme,megjithse procedura  e rregjistrimit ne forum eshte e pajisur me Visual verification: pra me imazh me shkronja,si mund ti parandaloj kete fenomen?

  • Postime: 227
  • Karma: +4/-7

#5 ne: 22-12-2009, 13:49:22
babjus flm.

kam edhe nje problem tjeter nuk e di a me ndihmon dot,problemi eshte me botet qe rregjistrohen dhe bejne reklama duke hapur tema te ndryshme,megjithse procedura  e rregjistrimit ne forum eshte e pajisur me Visual verification: pra me imazh me shkronja,si mund ti parandaloj kete fenomen?


Puna eshte se shumica e boteve tani jane human dhe jo scripte automate. Prandaj ata e kapercejne me lehtesi cdo mase qe merret per regjistrim. Une nuk e perdor me smf qe prej shume kohesh, por ti shiko te forumi zyrtar i tyre se ka disa mode qe parandalojne psotimin e linkeve. Nje mod te tille kam krijuar dhe une per smf.

  • Postime: 372
  • Karma: +0/-0

#6 ne: 22-12-2009, 14:52:20
e pashe modin qe kishe krijuar,po si mund ta shkarkojme???

  • Postime: 227
  • Karma: +4/-7

#7 ne: 22-12-2009, 17:19:20
Ate modin e hoqa se e zhvillova me pagese duke i shtuar shume opsione te tjera.

Do nje keshille nga mua, n.q.s. mundem, lere fare Smf dhe konvertoje forumin me MyBB. Smf-i eshte forum vari teneqen :D

  • Postime: 372
  • Karma: +0/-0

#8 ne: 22-12-2009, 22:32:40
babjusi provova me mybb po sec me nxorri ca errore te cilat si merrja vesh,deri tani vetem smf instalohet mire me mkportalin.

nese ke njohuri te mira edhe me mkportalin kisha deshire te flisnim ne msn per disa gjera te paqarta rreth ketij portali.

  • Postime: 227
  • Karma: +4/-7

#9 ne: 23-12-2009, 18:02:01
babjusi provova me mybb po sec me nxorri ca errore te cilat si merrja vesh,deri tani vetem smf instalohet mire me mkportalin.

nese ke njohuri te mira edhe me mkportalin kisha deshire te flisnim ne msn per disa gjera te paqarta rreth ketij portali.



Mkportalin e kam pas perdorur dikur dhe e njoh pak a shume. Por nuk ja vlen te harxhosh koke me nje skript te mbaruar. Te pakten ky eshte mendimi im. Plus pastaj qe dhe me Smf nuk punoj me qe prej disa kohesh.

  • Postime: 28589
  • Karma: +48/-5
  • Gjinia: Mashkull

#10 ne: 23-12-2009, 18:32:13
Perdor http://www.simpleportal.net/ ose http://www.tinyportal.net/ sepse keto jane me te pershtatshem dhe gjithmone te perditsuar. Mkportal ka vdekur. Mos u merr me kufoma :)

Temat e fundit