×

Arti shqiptar dhe boteror ne shekuj.

Te rejat nga arkeologjia!

Nisur nga Poshnjari  | Postimi i fundit nga Poshnjari    · 0 · 170

Ikonografia shqiptare

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 4239

Historia e artit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 9 · 2531

Drama dhe dramaturget e pare shqiptare

Nisur nga thedevil93  | Postimi i fundit nga SERVI GEGA    · 3 · 12151

Historia e artit boteror.

Nisur nga Solist  | Postimi i fundit nga vullkani    · 18 · 14567

Lavdia e Belle Epoque

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 975

Formimi i kultures qytetare ilire.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga arbias    · 1 · 3013

Shkollat e artit Helenistik.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 2375