×

Historiarum - Diskutime Historike

Bashkimi Sovjetik dhe fundi i tij

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 953

Mihail Gorbaçov

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 462

Holokausti: Realiteti i injoruar

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 1247

Hapet Kanali i Panamasë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 509

Ekzekutimi i Robespierre

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 267

Në zanafillë të rendit politik

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 188

Çaushesku

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 411

235 vite SH.B.A

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 273

Terrorizmi dhe Brigadat e Kuqe

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 281

Operacioni Barbarossa

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 557

Historia e vërtetë e Malcolm X

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 266

Gabimi i madh i Darvinit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 387

Historia, një katalog të këqiash

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 232

Njeriu që vdiq dy herë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 577

Misteri i madh i Atlantidës !

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    « 1 2 » · 48 · 12986

Historia e gjuhës angleze

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 653

12 hapa gjigandë për njerëzimin

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 493

Një histori Krishtlindjesh

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 755

Rousseau dhe Revolucioni i tij

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 294