×

Historiarum - Diskutime Historike

Peruja

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 1123

SFINKSI

Nisur nga N I K  | Postimi i fundit nga N I K    · 0 · 1327

HARTA "PIRI REIS"

Nisur nga N I K  | Postimi i fundit nga N I K    · 0 · 1055

Piramidat!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga N I K    · 3 · 2211

Vikinget

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga N I K    · 1 · 2193

Paqja ne Afrike!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 1537

Popujt e zhdukur

Nisur nga sulltani  | Postimi i fundit nga kreksi    « 1 2 » · 32 · 5792

Mongolia e Xhenxhis Khanit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1775

Vatikani

Nisur nga Alban  | Postimi i fundit nga kreksi    · 3 · 1389

Arti i Egjiptit dhe i Mesopotamisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 14748

Bizanti i pakinezëruar

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Hylli    · 4 · 2172

Antisemitizmi

Nisur nga turi  | Postimi i fundit nga kreksi    · 3 · 1286

Shpata e Bajazitit II

Nisur nga Hylli  | Postimi i fundit nga Hylli    · 0 · 1100