×

Historiarum - Diskutime Historike

Na ishte një herë Libia

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 414

7 vjeçe në kampet e internimit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 334

Rënia e Babilonisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 367

Kurtizania e fundit

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 4560

Richelieu - Kardinali Reshelje

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 820

PERANDORIA BRITANIKE

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 1340

ASASINET

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 600

Lojrat Olimpike ne Greqinë e lashtë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 2199

Robert Elsie

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 463

Nga vjen emri Izrel ?

Nisur nga kreksi  | Postimi i fundit nga kreksi    · 0 · 708

Aushvic (Auschwitz)

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 860

Historia e mesazheve të koduara

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 680

Maqedonia (Greqia) ?

Nisur nga Ἁργος  | Postimi i fundit nga Ἁργος    · 0 · 1494

East India Company

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 616

Krishtlindjet

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 604

Historia në ritmin e klimës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 716

27 nëntor 1096 Kryqëzata e Parë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 638

Adolf Hitler

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 2529

1600 - Shekulli i artë i Holandës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 488

25 nëntor 1562 - Lope de Vega

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 484

Ujkonja, simboli i Romës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 472

Rentenmark

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 488

Ivani i Tmerrshëm

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 728

Jeruzalem - Gjak dhe flori

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 527

Edikti i Milanos

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 606

Jordani, shtatori i zi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 457

Shërbime Sekrete dhe magji okulte

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 810

QYTÉTERIA

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 430

Mendime mbi kulturën greke

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga volluna    · 2 · 920

30 gusht 1821 Anita Garibaldi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 496