Harta e Shqipërisë në kohën e Skënderbeut - Historia

×
Hyrja
Profili

Harta e Shqipërisë në kohën e Skënderbeut

Harta e Shqipërisë në kohën e Skënderbeut

· 1 · 721

  • Postime: 21592

ne: 03-07-2020, 12:01:53
 

Arkitekti Artan Shkreli ka publikuar së fundmi një hartë që paraqet territoret e Arbërisë në vitin 1452, kohë kur në trojet shqiptare qeveriste Skënderbeu. Përmes një postimi në “Facebook”, Shkreli komenton se harta është ne kulmin e rezistencës shqiptare ndaj osmanëve, nga Gjiri i Kotorrit ne Gjirin e Lepantos, dhe zemrën e saj me Skënderbeun.

Temat e fundit