×

Harta e Shqipërisë në kohën e Skënderbeut

Harta e Shqipërisë në kohën e Skënderbeut

· 1 · 378

  • Postime: 21520
InfoZ
ne: 03-07-2020, 12:01:53
 

Arkitekti Artan Shkreli ka publikuar së fundmi një hartë që paraqet territoret e Arbërisë në vitin 1452, kohë kur në trojet shqiptare qeveriste Skënderbeu. Përmes një postimi në “Facebook”, Shkreli komenton se harta është ne kulmin e rezistencës shqiptare ndaj osmanëve, nga Gjiri i Kotorrit ne Gjirin e Lepantos, dhe zemrën e saj me Skënderbeun.
 

harta e drenices

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 21-05-2020, 01:22:09
nga InfoZ
harta gjeografike e shqiperise

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 21-05-2020, 01:04:44
nga InfoZ
harta e shqiperise qytetet

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 20:21:25
nga InfoZ
harta e shqiperise

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 20:20:06
nga InfoZ
Harta gjenetike e popujve të Ballkanit në një studim shkencor

Nisur nga M A XRubrika Gjenetike

Postimi i fundit 06-10-2011, 11:59:20
nga M A X