Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Alban
« ne: 19-06-2023, 15:03:24 »

 

Ne vitin 1919 ne konferencen e paqes ne Paris, delegracioni ukrainas paraqiti kerkesat e tij per shtetin e ardhshem dhe territorin qe do te perbente kete shtet. Eshte interesante se si nje pjese e ketij territori te pretenduar ndodhet sot ne Rusi, Bjellorusi dhe Poloni. Sdq kjo mund te ishte Ukraina nese historia do te kishte shkuar ndryshe.