×
Hyrja
Profili

Chuck Norris

Chuck Norris

· 253 · 7589

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

ne: 29-01-2011, 20:03:02
Pershendetje vendosa te hap ket teme sepse Chuck Norris eshte bere shum i popullarizuar ne tere boten.

Duke kerkuar neper internet gjeta nje faqe e cila ka afersisht 200 fore apo fakte per Chuck Norrisin dhe vendosa qe ti postoj ketu.

Faqja eshte: http://chucknorrisks.blogspot.com/

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 29-01-2011, 20:03:15
Po e pyet biondina - biondinën se përse bëhet mjegulla. Ajo i përgjigjet: Sepse e hap derën e banjës Chuk Norrisi që është duke u larë.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 29-01-2011, 20:04:00
Vetëm Chuck Norrisi mundet me maru dordolec prej shiut!

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#3 ne: 29-01-2011, 20:04:11
Në një kuiz i bie pyetja njërit: Pse Chuk Norrisi nuk ka Qen të Sharrit në shtëpi. Ai përgjigjet: Sepse Chuck Norrisi e ka Macen e Sharrit.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#4 ne: 29-01-2011, 20:05:36
Pse Chuck Norisin e ka bo Tezja ? Se ska guxoft me ja prek kush nonen.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#5 ne: 29-01-2011, 20:05:51
- Chuck Norrisi vet e kroson topin prej korneri dhe vet shkon e jep gol me kokë.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#6 ne: 29-01-2011, 20:06:05
Mësuesja po ju shpjegon nxënësve se në Mars nuk ka jetë. Një nxënës po e pyet: Mësuese, pse s’ka jetë në Mars. Një nxënës shakaxhi i përgjigjet: Chuck Norrisi ka shkuar në Mars. Prandaj aty nuk ka shenja jete.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#7 ne: 29-01-2011, 20:06:25
Vetem Chuck Norrisi ka arritur ta bëjë të lumtur Sheherzaden.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#8 ne: 29-01-2011, 20:06:39
Çka hanë fqinjët e Chuck Norris? Ata hanë......dajak?

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#9 ne: 29-01-2011, 20:06:51
Të gjithë fëmijët veshin rroba me Spiderman dhe Batman. Vetëm, Spiderman dhe Batman veshen me rroba të Chuck Norris.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#10 ne: 29-01-2011, 20:07:03
Nëse ju keni pesë dollarë dhe Chuck Norris ka pesë dollarë, Chuck Norris ka më shumë para se ju.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#11 ne: 29-01-2011, 20:07:30
Chuck Norris nuk lexon libra. Ai i shikon ato derisa të merr informacion që ai dëshiron.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#12 ne: 29-01-2011, 20:07:49
# Nuk ka teori të evolucionit. Ka vetëm një listë të krijesave të cilat Chuck Norris i ka lejuar të jetojë.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#13 ne: 29-01-2011, 20:08:03
Chuck Norris nuk fle. Ai pret.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#14 ne: 29-01-2011, 20:08:27
Chuck Norris ka llogaritur deri në infinit - dy herë.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#15 ne: 29-01-2011, 20:08:59
Chuck Norris nuk mban orë, AI vendos sa është ora.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#16 ne: 29-01-2011, 20:09:36
Chuck Norris mund ta ndajë një numër me zero.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#17 ne: 29-01-2011, 20:09:56
Një fotografi vlen një mijë fjalë. Një Chuck Norris vlen 1 miliard fjalë.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#18 ne: 29-01-2011, 20:10:15
Chuck Norris nuk beson në Gjermani.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#19 ne: 29-01-2011, 20:10:36
I merr 20 minuta kohë, të fortit, Chuck Norris për të shikuar diçka që zgjat 60 minuta.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#20 ne: 29-01-2011, 20:10:57
Kur Chuck Norris shikon në pasqyrë asgjë nuk duket. Kurrë nuk mund të jetë një Chuck Norris i dytë.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#21 ne: 29-01-2011, 20:11:16
Vetëm Chuck Norris ka gjetur “kime n’vo”

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#22 ne: 29-01-2011, 20:11:27
Chuck Norris mund të duartrokas me një dorë.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#23 ne: 29-01-2011, 20:11:44
A e dini pse Chuck Norrisi e ka mjekren e kuqe?.. Se kur u kon i vogel u la ne vullkan.

 • Postime: 1159
 • Gjinia: Mashkull

#24 ne: 29-01-2011, 20:11:55
Nena e Chuck Norrisit e fshin oborrin me lis.

Temat e fundit