×
Hyrja
Profili

Evolucioni i qimeve😂🤣

Evolucioni i qimeve😂🤣

· 6 · 612

  • Postime: 26688
  • Gjinia: Mashkull

ne: 29-03-2019, 16:17:30
 


LOL

  • Postime: 253

#1 ne: 29-03-2019, 17:12:17
Ahhahaha plac ne vend

  • Postime: 3258
  • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 29-03-2019, 17:15:40
 
Mjekra mund të dali dhe kështu.

  • Postime: 253

#3 ne: 29-03-2019, 17:26:19
Oiiii na u hap barku LOL

  • Postime: 26688
  • Gjinia: Mashkull

#4 ne: 29-03-2019, 17:42:33
Mjekra mund të dali dhe kështu.

Kur ve Attachment ka nje opsion 'insert image' dhe vendoset ne postim foto.

  • Postime: 3003
  • Gjinia: Mashkull

#5 ne: 29-03-2019, 21:53:27
Ueee cfare shasie LOL

Temat e fundit