×
Hyrja
Profili

Si e humbi xhaferri simiten?

Si e humbi xhaferri simiten?

· 7 · 2256

 • Postime: 190
 • Gjinia: Mashkull

ne: 11-11-2008, 21:57:51
Xhaferri ishte nje furrxhi me fantazi. Ai piqte ca buke te vogla, rrumbullake, katrore apo spirale. Per keto vepra arti ai u be i njohur ne tere qytetin si Xhaferri qe bente buçka ose shkurt Xhaferr Buçka. Xhaferri u fejua me nje vajze te bukur, topolake, rrumbullake, pambuke e valuke te quajtur Simite. Xhaferri e donte Simiten me tere zjarrin qe kish zemra dhe furra e tij.Mirpo dihet qe tere dashurite e medha kane nje fund te hidhur. Simitja u dashurua me traktoristin Ibrahim dhe pasi u ngriten heret ne agim,
çane ferren ne perendim.Xhaferri qau aqe shume sa e zuri brumin me lote dhe beri nje buke te vecante qe e quajti Simite. Nderkohe Simitja maj traktorit bente roje pran semaforit, e traktori plore plore cante fushen e buciste. Doni te dini me tej?

 • Postime: 130
 • Gjinia: Femer

#1 ne: 11-11-2008, 22:34:36
lol lol

Une e kam digjuar shpesh kete shprehje ... por nuk e di fare nga vjen dhe çfare do te thote ... ose se mbaj mend.

po tregoje fundin  :)

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#2 ne: 11-11-2008, 22:49:32
..tregoje dhe fundin..ama pak me thjeshte.. :D :D

 • Postime: 130
 • Gjinia: Femer

#3 ne: 11-11-2008, 23:05:08
..tregoje dhe fundin..ama pak me thjeshtë.. :D :D


Me duket se fundin e barcaletes do na e bej roman lol


#4 ne: 12-11-2008, 11:02:08
Xhaferri ishte një furrxhi me fantazi. Ai piqte ca buke te vogla, rrumbullake, katrore apo spirale. Për këto vepra arti ai u be i njohur ne tërë qytetin si Xhaferri qe bënte buçka ose shkurt Xhaferr Buçka. Xhaferri u fejua me një vajzë te bukur, topolake, rrumbullake, pambuke e valuke te quajtur Simite. Xhaferri e donte Simiten me tërë zjarrin qe kish zemra dhe furra e tij.Mirpo dihet qe tërë dashurite e mëdha kanë një fund te hidhur. Simitja u dashurua me traktoristin Ibrahim dhe pasi u ngriten herët ne agim,
çanë ferren ne perëndim.Xhaferri qau aqe shumë sa e zuri brumin me lote dhe bëri një buke te veçantë qe e quajti Simite. Ndërkohë Simitja maj traktorit bënte roje pran semaforit, e traktori plore plore cante fushën e buciste. Doni te dini me tej?

 LOL Wow!!! Vazhdo!!

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#5 ne: 12-11-2008, 11:12:35
e bukur kjo. :)
Une kam dike ne zyre qe gjyshi vet e ka pas emrin Xhaferr... e sa here e humb per ndonje muhabet qe i bejme i them e humbe si Xhaferri simiten e me thote cke me gjyshin tim.... LOL

 • Postime: 12743

#6 ne: 01-07-2013, 18:45:41
dhe si perfundoi jetshkrimi i simites?

Temat e fundit