×

Fotografi dhe Videoklipe

Filma te Vjeter Shqiptare

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 2 · 5144

Foto te bera nga forumistet. :)

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga SteriOtipi B    « 1 2 3 4 5 6 ... 17 » · 413 · 12627

Vera ne Foto

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 68

Nje fotografi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    « 1 2 3 » · 56 · 5951

Foto fenomenale te bera me dron

Nisur nga InfoZ  | Postimi i fundit nga InfoZ    · 10 · 177

Pranvera ne foto

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Charlie    · 3 · 54

Lule Lule

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 9 · 211

Ngjyra ultraviolet te lulet

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 45

Earthporn - Toka fantastike

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 22 · 1419

Natyra!

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga M A X    « 1 2 3 4 5 6 » · 130 · 17937

Zbrazëtia e Tiranës ne kohën e Covid19

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Lori    · 1 · 91

Foto humor!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Gjumashi    « 1 2 » · 35 · 1709

Foto Makinash :)

Nisur nga Nore  | Postimi i fundit nga Ωμέγα    « 1 2 3 4 5 6 ... 20 » · 485 · 26586

Fjale te urta me foto

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga Ωμέγα    « 1 2 3 » · 58 · 9562

Fotot qe ju kane lene mbresa me shume - foto/art

Nisur nga dude  | Postimi i fundit nga Ωμέγα    « 1 2 3 4 5 6 ... 54 » · 1336 · 49035

Arti ne Foto Bardhe e Zi!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Ωμέγα    « 1 2 3 4 5 6 ... 51 » · 1261 · 11746

Fotografi Gif

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 6 · 492

Zeri i romances!

Nisur nga ^AngeL^  | Postimi i fundit nga Parloté    « 1 2 3 4 5 6 ... 17 » · 405 · 56074

Instarealiteti dhe Realiteti

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Ωμέγα    · 24 · 528

Si eshte gjendja juaj e bazuar ne nje foto

Nisur nga Mishel...............  | Postimi i fundit nga M A X    « 1 2 3 4 5 6 ... 30 » · 728 · 10147

Video me bebushe

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 454

Turizmi ne Shqiperi - Albanian Paradise

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga erlehta    « 1 2 » · 29 · 12344

"The Moment" - Foto e vitit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Gjumashi    · 3 · 146

Videot me te shikuara ne Youtube

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 8 · 164

Portreti i femres

Nisur nga looking  | Postimi i fundit nga looking    · 1 · 28

Debat ne nje TV shqiptare

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Passion    · 3 · 177

Pamje nga Vlora

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 2 · 196

Nderkohe rosat gjermane...

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 5 · 230

Karate level 100

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Monique    · 1 · 179

Ndjenja e momentit me nje foto.

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    « 1 2 3 4 5 6 ... 63 » · 1562 · 46247

Have you seen the rain?...

Nisur nga ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    « 1 2 3 4 5 6 ... 12 » · 284 · 13209

Foto ''Tatuazhe'' koleksion ........

Nisur nga dude  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 » · 108 · 43090

Dedikoni nje foto dikujt..!

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 49 » · 1217 · 29985

Video e Dites

Nisur nga notorious  | Postimi i fundit nga Shej    · 22 · 2549