Foto fenomenale te bera me dron - Imazhe

×
Hyrja
Profili

Foto fenomenale te bera me dron

Foto fenomenale te bera me dron

· 11 · 488

 • Postime: 21592

ne: 25-05-2020, 13:49:56
 

Disa pamje fenomenale anembane globit te shkrepura nga droni.

 • Postime: 21592

#1 ne: 25-05-2020, 13:50:54
Shkrepur ne Oslob te Ishujve Filipine
 

 • Postime: 21592

#2 ne: 25-05-2020, 13:51:34
Para nisjes se maratones. Kine.
 

 • Postime: 21592

#3 ne: 25-05-2020, 13:52:09
Islande
 

 • Postime: 21592

#4 ne: 25-05-2020, 13:52:57
Peshq dhe peshkaqene. Bahamas.
 

 • Postime: 21592

#5 ne: 25-05-2020, 13:53:45
Areal me fusha basketbolli dhe futbolli. Kine.
 

 • Postime: 21592

#6 ne: 25-05-2020, 13:54:29
Hexhaz, Arabi Saudite.
 

 • Postime: 21592

#7 ne: 25-05-2020, 13:55:13
Rruge ne pyll. Rumani.
 

 • Postime: 21592

#8 ne: 25-05-2020, 13:55:59
Shperthimi i llaves. Vullkan ne Havai.
 

 • Postime: 21592

#9 ne: 25-05-2020, 13:57:23
Keshtu duket akulli nga lart. Republika Ceke.
 

 • Postime: 21592

#10 ne: 25-05-2020, 13:57:56
Ari polar. Poli Veriut.
 

Temat e fundit