Ngjyra ultraviolet te lulet - Imazhe

×
Hyrja
Profili

Ngjyra ultraviolet te lulet

Ngjyra ultraviolet te lulet

· 2 · 312

  • Postime: 26698
  • Gjinia: Mashkull

ne: 12-05-2020, 12:09:40
 

Jane disa ngjyra qe syri i njeriut nuk mund t'i shohe, por ekzistojne dhe jane lulet ato qe i percojne duke u bere te duken sikur vijne nga nje bote aliene. Me aparate speciale keto ngjyra mund te fotografohen dhe te behen te dukshme dhe per syrin tone.

  • Postime: 26698
  • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 12-05-2020, 12:10:44
 

 

 

Temat e fundit