×

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - SteriOtipi B

Faqe: [1] 2 3 4 5 6 ... 1699
1
Café "Zerion" ツ / Me ka shkuar mendja per...
« ne: 26-04-2019, 18:19:46 »
Gjumash ka plot ketej nga jam keshtu qe po ska pjeshke Shqiperia edhe eksportojme ndonje per balancim produkti dhe shkembime eksperiencash..😁😁

2
Argumentat qe sjell Endri Shabani me lart jane shume me vend.
qe te mos mbeten vetem argumenta duhen provuar keto pretendime... apo mjegull kudo dhe ec mo.

3
Ja paskemi myt kot ne gjithe keto kohe... :D

Rrofsh o Max se na hape syte per periudhen prill-Maj... LOL LOL

4
Café "Zerion" ツ / Si quhet antari sipër jush !!!
« ne: 25-04-2019, 15:22:06 »
Filxhone LOL

6
ehe per shen pollog. ;)

7
Café "Zerion" ツ / Keni genjyer ndonje sot ?
« ne: 25-04-2019, 15:16:51 »
Dale prit se a akoma mengjes. :P e sigurte qe do genjejme por vetem genjeshtra e bardha. :P

8
Biseda | Diskutime / 4 dite pune 3 dite pushim
« ne: 25-04-2019, 15:15:37 »
Lum si ju qe festoni cdo feste te rruzullit tokesor. LOL

9
Café "Zerion" ツ / Me ka shkuar mendja per...
« ne: 25-04-2019, 15:13:48 »
Me ka shkuar per pjeshke shqiperie. :D LOL

10
Café "Zerion" ツ / Doja te thoja..
« ne: 25-04-2019, 15:12:52 »
Pune per mua, ti ku je.. :D

11
Sa hyra ne pune dhe filloi kalvari i gjate i 8 orareshit. :D

12
Café "Zerion" ツ / Doja te thoja..
« ne: 25-04-2019, 15:11:09 »
Ku je o Naqe ku je. :D

13
Fshatare karagjoze dhe shtet i mbaruar.
Beni ca legena shembull duke i rras brenda qe te kene frike te tjeret o shtet legen.

14
Café "Zerion" ツ / Mirmengjesi Zerista!
« ne: 25-04-2019, 15:09:12 »
Miremengjes o njerez te mire. ;)

15
Café "Zerion" ツ / Si quhet antari sipër jush !!!
« ne: 19-04-2019, 23:29:20 »
Hanko lol

Faqe: [1] 2 3 4 5 6 ... 1699