×

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - erlehta

Faqe: [1] 2 3 4 5 6 ... 574
1
Café "Zerion" ツ / Kerkoje Qumken,
« ne: 25-04-2019, 21:22:24 »
O qumke

2
Café "Zerion" ツ / Me ka shkuar mendja per...
« ne: 25-04-2019, 21:01:24 »
Kukurec 😂

3
Normale qe do e rindertojne
Per 5 vjet është gati tha Macroni😁

4
Pale, dalin e bejne proteste se nuk ka treg shitjeje e u shkon malli pertoke 😠

5
Café "Zerion" ツ / Doja te thoja..
« ne: 25-04-2019, 06:38:54 »
Sot qenka kohe e bukur ☺️

6
Movie Trailers / Avengers Endgame Trailer
« ne: 25-04-2019, 05:42:14 »
 :D :D :D
Nuk duam Spoiler deri sa ta shohim  :D

7
Café "Zerion" ツ / Mirmengjesi Zerista!
« ne: 25-04-2019, 05:40:28 »
Miremengjesi zemerusha 😁😘

8
Café "Zerion" ツ / Keni genjyer ndonje sot ?
« ne: 24-04-2019, 10:43:26 »
....kam dal prej situate, nuk kam genjyer :D
Diplomatik ti gjumasho 😄

9
Café "Zerion" ツ / Doja te thoja..
« ne: 23-04-2019, 20:24:08 »
Hahaha Max

Kam nje ketu afer që me cau veshet
I need your love i need your love 😂😂

10
Café "Zerion" ツ / Keni genjyer ndonje sot ?
« ne: 23-04-2019, 19:51:14 »
Nuk di te gënjej 😁

11
Café "Zerion" ツ / Doja te thoja..
« ne: 23-04-2019, 19:48:52 »
I need  your love😁

12

Dhe mundesisht shtepine sa me larg qendrave te kulteve.....se as shtepia ste mbron :(

Tamam😒

13
Erdhi koha te kesh frike te dalesh nga shtepia

14
Movie Trailers / Avengers Endgame Trailer
« ne: 22-04-2019, 15:49:50 »
Cool...
Mezi po pres 😁

15
Muzikantë të Huaj / Çmendet Rihanna
« ne: 20-04-2019, 05:43:09 »
O pika martesa te ketyre thuaj.
Sot martohu, nesër ndahu 💔
Vuajn shumë 😁

Faqe: [1] 2 3 4 5 6 ... 574