×

 Revista Keshilla Mjekesore

· 2 · 2440

 Revista Keshilla Mjekesore

· 2 · 2440

 • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  dr.Dugi
  ne: 01-05-2013, 14:11:50
  Me lejoni qe te prezantoj nje reviste mjekesore elektornike, mjaft te lexuar dhe te pergaditur ne menyre profesionale. Temat jane qe te gjitha nga lemia e mjekesise nga ato qe juve ju preukupojne, jemi te hapur per cod problem shendetsore qe ju keni, staffi perbehet nga Specialist te ndryshem e deri tek studentet. Mos ta zgjas me shume, revisten mund ta lexoni ne: http://keshillamjeksore.com/revista-keshilla-mjekesore-nr-6/

  P.s nese kish pas mundesi kisha kerku nga staffi qe ta bejn ngjitese, pasi do e freskoj kur te kemi numerin e ri te revistes.

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  ßåßy ღ
  #1 ne: 23-05-2013, 08:29:49
  U be.