×

 Vuaj nga semundja e skoliozes

· 1 · 257

 Vuaj nga semundja e skoliozes

· 1 · 257
 • i identifikuar
  Argjendi.
  ne: 12-11-2013, 22:21:57
  Pershendetje

  Jam 19 vjeqar dhe  keto 2 vite te fundit kom pas dhimbje te shpindes shum kur kam qen ne spital kam bo fotografim te shpindes,kurrizi im ishe si ne form te lakuar ne anen e majt dmth une kisha semundjen e skoliozes (me eshte lakuar boshti korrizor)
  por kete tem e hapa me qellim se a ka pas ndonje i aferm i juaji kete lloj semundje dhe qfar terapije (ushtrime) apo diqka te tille ka ber per ta drejtuar boshtin korrizor.