×

 Instarealiteti dhe Realiteti

· 20 · 148

 Instarealiteti dhe Realiteti

· 20 · 148

 • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  M A X
  #15 ne: 03-04-2019, 13:24:15
   

   
 • i identifikuar
  Mishel...............
  #16 ne: 03-04-2019, 13:36:53
  E ke hap i teme kshu...se vazhdoje aty qe hape i tjeter? hahahaha

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  M A X
  #17 ne: 04-04-2019, 07:04:28
  E ke hap i teme kshu...se vazhdoje aty qe hape i tjeter? hahahaha

  E njejta eshte, por faqja dyte. Me e vemendshme :P
 • i identifikuar
  Mishel...............
  #18 ne: 04-04-2019, 08:52:57
  E humb e une simeten naihere lol

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  M A X
  #19 ne: 09-04-2019, 10:45:31