×

 Video me guida e keshilla praktike

· 7 · 51

 Video me guida e keshilla praktike

· 7 · 51

 • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  M A X
  ne: 26-03-2019, 18:16:03
  Videoklipe me guida e keshilla praktike.
   

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Gjumashi
  #1 ne: 26-03-2019, 18:20:04
  Unë kam plotë vetëm të tregojnë çfarë duan. Të testuara.

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  M A X
  #2 ne: 26-03-2019, 18:21:00
  Thjeshte vendosi ato qe ke.

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Poshnjari
  #3 ne: 26-03-2019, 18:22:19
  Nje qe me ka ndihmuar kohet e fundit

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Gjumashi
  #4 ne: 27-03-2019, 08:48:15
  Te gjithe juve qe ju pengon Update ne Windows 10, beni sic e ben ky ne video dhe do jeni rahat. Une per vete e kam bere dhe jam i kenaqur!

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Gjumashi
  #5 ne: 27-03-2019, 08:52:21
  Kush ka Android Telefon dhe do te transferoje te dhena nga nje Tel tek tjetri, eshte Clonit app. Shikoni video eshte shume leht per ta perdorur.

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Gjumashi
  #6 ne: 27-03-2019, 09:05:48
  Une e perdor shume VPN dhe e kam bezsdi te instaloje ne PC ose Laptop Programe , por perdore kete Hola VPN per Firefox.