×

 Dedikoni nje foto dikujt..!

· 1218 · 27608

 Dedikoni nje foto dikujt..!

· 1218 · 27608

 • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #30 ne: 12-02-2010, 23:26:02
  Belly dancing... nuk duket? :P

  Pune per cuna kjo baby... ik tutje... LOL  LOL LOL

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  ßåßy ღ
  #31 ne: 12-02-2010, 23:27:09
  Amon veç buzumet ti kisha aq do ishte bo nami oj.. :D :D

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Admirimi
  #32 ne: 13-02-2010, 00:05:36


  Harro te them qe eshte per ate qe tani mendoj qe me urren por ende e dua dhe e di qe edhe ajo me done.

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  ßåßy ღ
  #33 ne: 14-02-2010, 09:53:35
 • i identifikuar
  ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
  #34 ne: 23-02-2010, 23:28:02
  Per te gjithe! :)

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  ßåßy ღ
  #35 ne: 24-02-2010, 13:46:38
  Per..

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #36 ne: 24-02-2010, 14:35:22
 • i identifikuar
  sandrina
  #37 ne: 24-02-2010, 17:59:40
 • i identifikuar
  sandrina
  #38 ne: 25-02-2010, 21:05:53
 • i identifikuar
  vullkani
  #39 ne: 25-02-2010, 21:08:39
 • i identifikuar
  vullkani
  #40 ne: 25-02-2010, 21:19:21
 • i identifikuar
  sandrina
  #41 ne: 26-02-2010, 12:23:51

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #42 ne: 26-02-2010, 12:44:52

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #43 ne: 26-02-2010, 13:53:30

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #44 ne: 26-02-2010, 13:56:40
  :)