×

 Dedikoni nje foto dikujt..!

· 1218 · 27609

 Dedikoni nje foto dikujt..!

· 1218 · 27609

 • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #45 ne: 02-03-2010, 11:47:13
  Diana Krall .... per njonin qe e ka fiksim :d

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  kengaime
  #46 ne: 02-03-2010, 13:18:20
 • i identifikuar
  vullkani
  #47 ne: 02-03-2010, 23:52:20

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #48 ne: 03-03-2010, 00:27:47


  per miqte e vertete :)
 • i identifikuar
  vullkani
  #49 ne: 03-03-2010, 00:33:31
  mis
 • i identifikuar
  sandrina
  #50 ne: 03-03-2010, 08:20:46

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Misss
  #51 ne: 03-03-2010, 22:55:44

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Misss
  #52 ne: 03-03-2010, 22:57:28
  Shejtanit...  :engjell:

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #53 ne: 03-03-2010, 23:04:27
  Shejtanit...  :engjell:  thnx Miss sa e bukur ajo vajza e vogel perq
 • i identifikuar
  ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
  #54 ne: 03-03-2010, 23:06:44
  per ty shej... perq

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Enigme
  #55 ne: 04-03-2010, 08:48:13
  per te gjithe qe pelqejne pranveren

 • i identifikuar
  sandrina
  #56 ne: 04-03-2010, 08:52:03
  e bukur enigme  :)

  ja dhe une per pranveren :engjell:
 • i identifikuar
  sandrina
  #57 ne: 04-03-2010, 09:10:38
 • i identifikuar
  sandrina
  #58 ne: 06-03-2010, 18:41:20

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  kengaime
  #59 ne: 10-03-2010, 16:46:08