×

 Dedikoni nje foto dikujt..!

· 1218 · 27611

 Dedikoni nje foto dikujt..!

· 1218 · 27611

 • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  TATU
  #75 ne: 23-05-2010, 22:58:49
  na t'ju ofroj nga nje cinare tani..... :)

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #76 ne: 23-05-2010, 22:59:03
  per ate qe pelqen qoftet


  po pureja ku eshte :D

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #77 ne: 23-05-2010, 22:59:53
  Si cohet foto ketu?

  Direkt Link apo [img]ling... ?

  me img ... dhe kopjo linkun e fotos
 • i identifikuar
  vullkani
  #78 ne: 23-05-2010, 23:01:18
  puren e hengra vet juve p[o ju jap nga nje qofte :D

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  TATU
  #79 ne: 23-05-2010, 23:03:08
  vuli ty po te ofroj nje nga keto.............me mente  :D :D

 • i identifikuar
  TuR
  #80 ne: 23-05-2010, 23:03:41
  me img ... dhe kopjo linkun e fotos

  Ah flm per ndihmen Shejtanga :)

  dhe une po ta shperblej me nje

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  TATU
  #81 ne: 23-05-2010, 23:05:00
  lefterit po i ofroj marlboro te kuqe  :D :D

 • i identifikuar
  vullkani
  #82 ne: 23-05-2010, 23:05:30
  hajdeni me goca pini na nje gote se po me derhet

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  TATU
  #83 ne: 23-05-2010, 23:08:14
  hajdeni me goca pini na nje gote se po me derhet


  cilat goca ke ftu more  hmmmmm: hmmmmm:
 • i identifikuar
  vullkani
  #84 ne: 23-05-2010, 23:13:02
  cilat goca ke ftu more  hmmmmm: hmmmmm:
  ty pra  ;)
 • i identifikuar
  sandrina
  #85 ne: 02-06-2010, 10:37:17


   :perqafim :perqafim :perqafim

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #86 ne: 02-06-2010, 10:44:05
  Ah flm per ndihmen Shejtanga :)

  dhe une po ta shperblej me nje  shume faleminderit :)

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #87 ne: 02-06-2010, 10:44:52


  hajde Tipi se jam me mendje te keqe sot :P

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Berni
  #88 ne: 07-06-2010, 16:30:52
  Shejtania duke luajtur futboll  :D

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #89 ne: 07-06-2010, 22:25:50
  :D