×
 Have you seen the rain?...
Vizitor · 285 · 11190

 Have you seen the rain?...

Vizitor · 285 · 11190
 • i identifikuar
  ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
  ne: 12-02-2010, 23:27:29
 • i identifikuar
  ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
  #1 ne: 12-02-2010, 23:28:16
  *

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #2 ne: 12-02-2010, 23:30:49
  cfare telepatie sky sa po shikoja ca video ne utube me shi :)

  The sound of rain w/o music
  *

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #3 ne: 12-02-2010, 23:31:40
  Chris Spheeris - Eros (Rain)

  ja dhe kete te pershendes perq
 • i identifikuar
  ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
  #4 ne: 12-02-2010, 23:34:16
  Po i degjoj... :)
  I kendshem, interesant, misterioz, i frikshem tingulli i shiut kur e mendoj...

  *

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #5 ne: 12-02-2010, 23:37:34
  Mgjate tani ne darke e ka 1 te mire ... gjume top  :)
 • i identifikuar
  ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
  #6 ne: 12-02-2010, 23:37:49
 • i identifikuar
  ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
  #7 ne: 12-02-2010, 23:40:20
 • i identifikuar
  ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
  #8 ne: 12-02-2010, 23:41:16
 • i identifikuar
  ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
  #9 ne: 12-02-2010, 23:42:27
  *

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #10 ne: 12-02-2010, 23:43:58
  mund te te vjedh ndonje per avatar :)
  *

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #11 ne: 12-02-2010, 23:44:37
  qe mos te te ngelem borxh po te jap kete

 • i identifikuar
  ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
  #12 ne: 12-02-2010, 23:45:35
  Me kenaqesine me te madhe! perq

 • i identifikuar
  ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
  #13 ne: 12-02-2010, 23:46:23
  qe mos te te ngelem borxh po te jap kete

  Po pse harxhohesh, mbaje mos te te ngelem borxh per te Reamonn ne vere... :P
  *

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #14 ne: 12-02-2010, 23:47:26
  ose kete

  Billie Myers - Kiss The Rain

  kiss the rain whenever you need me .. whenever I'm gone too long  ....  :)