×

 Natyra!

· 137 · 14654

 Natyra!

· 137 · 14654
 • i identifikuar
  ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
  #45 ne: 28-09-2010, 23:31:33

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  TATU
  #46 ne: 29-09-2010, 08:52:31

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  TATU
  #47 ne: 29-09-2010, 08:52:58

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  TATU
  #48 ne: 29-09-2010, 08:54:09
 • i identifikuar
  ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
  #49 ne: 29-09-2010, 08:54:55
  Jala...

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  TATU
  #50 ne: 02-10-2010, 23:10:29
 • i identifikuar
  ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
  #51 ne: 03-10-2010, 15:20:58

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  TATU
  #52 ne: 11-11-2010, 19:35:50
 • i identifikuar
  ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
  #53 ne: 12-11-2010, 15:12:54

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  ßåßy ღ
  #54 ne: 19-11-2010, 21:16:42

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  ßåßy ღ
  #55 ne: 19-11-2010, 21:20:24
 • i identifikuar
  ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ
  #56 ne: 15-12-2010, 21:26:20

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  ßåßy ღ
  #57 ne: 04-01-2011, 21:30:03

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #58 ne: 05-01-2011, 20:54:48
  Kete foto e kam bere para pak ditesh ne Reg. Park. :)
  Eshte dhe me kuptim, pale. :D

 • i identifikuar
  Eclipse6060
  #59 ne: 05-01-2011, 22:46:46
  Kete foto e kam bere para pak ditesh ne Reg. Park. :)
  Eshte dhe me kuptim, pale. :D


  apom doket mua apo e paske thyer ulsen nga ana e majt hmmmmm: