×

 A e pi duhanin Sali Berisha?

· 11 · 1444

 A e pi duhanin Sali Berisha?

· 11 · 1444

 • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  M A X
  ne: 09-07-2010, 01:23:23
  E ka njeri idene nese pi duhan Berisha, apo jo? Thjeshte kuriozitet!
 • i identifikuar
  enada
  #1 ne: 02-08-2010, 21:15:42
  jo ,por mund te ndodhi rralle

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  php
  #2 ne: 02-08-2010, 21:44:15
  Unë se besoj se ai është Duhan Përës.

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #3 ne: 25-02-2012, 20:30:56
  E ka pire dikur...e pati lene deri vone :D kurse per tashi nuk e di. :D

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  ciarli
  #4 ne: 05-10-2013, 18:59:46
  Saliu eshte doktor, keshtu qe nuk duhet ta pije.

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  erlehta
  #5 ne: 26-03-2019, 19:47:31
  O sa kam qesh kur e lexova temen 😂😂😂
  Jarebi re Max 😂😂

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  SteriOtipi B
  #6 ne: 26-03-2019, 19:49:09
  Ka fillu hashashin se i ka thene Rama se te ben me krahe. Apo red bulli te ben me krahe? :P  hmmmmm: hmmmmm:

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  erlehta
  #7 ne: 26-03-2019, 19:49:48
  Te dy 😂😂
 • i identifikuar
  Monique
  #8 ne: 26-03-2019, 19:51:18
  Se paskam pa kete teme se te i forum tjeter ,kemi patur antar nje nga bodyguardet e tij..e kisha pyt vallaj lol lol

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  SteriOtipi B
  #9 ne: 26-03-2019, 19:53:50
  Epo dil i xhirro ke Birisha dhe e takon edhe ate robin qe ta pyesesh, ik se e kena merak dhe sdo fleme sot. :D
 • i identifikuar
  Monique
  #10 ne: 26-03-2019, 20:01:17
  E skam pas aq mhb sa me e taku e ti ...aq mhb forumi lol
  Po po hyri andej do e pyes lol