×

 Kerkoj ndihm nese mundet dikush mem ndimu rreth ni Ese-je

· 1 · 724

 Kerkoj ndihm nese mundet dikush mem ndimu rreth ni Ese-je

· 1 · 724
  • i identifikuar
    mozzy
    ne: 03-12-2010, 11:54:50
    Kush mundet mem ndimu kam punim seminarik ese Vetmia dhe njeriu i shekullit 21
    Pres ndihmen tuaj  :(