×

 Foto te bera nga forumistet. :)

· 354 · 9772

 Foto te bera nga forumistet. :)

· 354 · 9772

 • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  ne: 19-12-2011, 22:00:58
  Keni shansin te shpalosni talentin tuaj ne fushen e fotografise. :D
  Ne kete teme, mund te postoni vetem foto te bera nga vete ju dhe mundesisht te shkruani 2-3 fjale apo ndonje koment...p.sh ku e keni bere ate foto? Apo c'titull i keni vene...apo pse ju pelqen...etc.

  Jo foto te marra nga webs. e ndryshme ju lutem. :)

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Gjumashi
  #1 ne: 19-12-2011, 23:43:30
  Kete foto e kam bere ne Prill.
  Eshte ne nje vend banim malor ne Tetove.

  E kam quajtur Dikur dhe Sot.

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #2 ne: 29-12-2011, 17:18:51
  Spring...Regents Park.

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #3 ne: 29-12-2011, 17:20:29

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #4 ne: 29-12-2011, 17:22:03
  Snowy Day...Baker Street. :)

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #5 ne: 29-12-2011, 17:23:21
  Regents Park.

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #6 ne: 29-12-2011, 17:25:11
  Kjo foto me pelqen shume. :)
  Mengjes ne Reg. Park.

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #7 ne: 29-12-2011, 17:26:24
  Rainbow....Baker Street..

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #8 ne: 29-12-2011, 17:27:51
  ................... ................... ...

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #9 ne: 29-12-2011, 17:30:05
  ...mengjes, duke vrapuar..this nice view catched my eye.. :D

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #10 ne: 29-12-2011, 17:31:55
  Hyde Park, London....

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #11 ne: 29-12-2011, 17:33:44
  Nje pikture e famshme, ne shtepine e nje aristokrateje angleze :D.

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #12 ne: 31-12-2011, 23:11:34

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #13 ne: 31-12-2011, 23:12:04
  ...from my garden...

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #14 ne: 31-12-2011, 23:13:46
  ...Marylebone..