×

 Foto te bera nga forumistet. :)

· 354 · 9775

 Foto te bera nga forumistet. :)

· 354 · 9775

 • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  ßåßy ღ
  #45 ne: 04-01-2012, 22:46:05
  Ne garden para shpie.. :D

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  ßåßy ღ
  #46 ne: 04-01-2012, 23:06:12
  Our tree.  :engjell:

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  ßåßy ღ
  #47 ne: 04-01-2012, 23:08:55


  « Editimi i fundit: 06-01-2012, 22:37:35 nga ßåвʏ gιяℓ۰۰۪۫ »

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  ßåßy ღ
  #48 ne: 04-01-2012, 23:10:18
  2 ore mundim. :D

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  ßåßy ღ
  #49 ne: 11-01-2012, 08:17:03
  Zbukurimee prej cokollate. :D

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  ßåßy ღ
  #50 ne: 11-01-2012, 08:18:08
  Paris

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  ßåßy ღ
  #51 ne: 11-01-2012, 08:18:44

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  ßåßy ღ
  #52 ne: 11-01-2012, 08:19:43

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #53 ne: 11-01-2012, 12:13:41

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Gjumashi
  #54 ne: 12-01-2012, 00:40:07
  Toleranca Fetare ne Ferizaje.
  Ku Kisha dhe Xhamia jane shume afer njera-tjetres.
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Gjumashi
  #55 ne: 12-01-2012, 00:41:27
  Shtepi prej guri.


  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Gjumashi
  #56 ne: 12-01-2012, 00:43:20
  Pranvera ne Tirane. :P

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Gjumashi
  #57 ne: 12-01-2012, 00:43:49
  Liqeni i Krumes.

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Gjumashi
  #58 ne: 12-01-2012, 00:44:54
  Kodra e djellit ne pranvere.

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Gjumashi
  #59 ne: 12-01-2012, 00:45:26
  Kodra e djellit ne Dimer.