×

 Foto te bera nga forumistet. :)

· 354 · 9777

 Foto te bera nga forumistet. :)

· 354 · 9777

 • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Gjumashi
  #75 ne: 24-01-2012, 23:54:31
  Vendi per Skijim.


  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  SweetAntonia
  #76 ne: 25-01-2012, 11:18:42
  Dream dhe baby angel shume foto te bukura :)
  Edhe bora mrekulli :)

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #77 ne: 25-01-2012, 12:49:48
  Dream dhe baby angel shume foto te bukura :)
  Edhe bora mrekulli :)

   :perqafim

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #78 ne: 25-01-2012, 12:52:56
  ...meqe me kujtove detin Baby.. :engjell:

  Turkey, veren qe shkoi..

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #79 ne: 25-01-2012, 12:54:32
  ..nuk i ndahemi tregut fshatar.. :D

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #80 ne: 25-01-2012, 12:55:23

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #81 ne: 25-01-2012, 12:56:12

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #82 ne: 25-01-2012, 12:57:05

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #83 ne: 25-01-2012, 12:58:00

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #84 ne: 25-01-2012, 12:58:24
  ...catching the sun.. :D :)

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #85 ne: 25-01-2012, 12:58:59

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #86 ne: 25-01-2012, 12:59:04


  ...sa bukur e paske kapur ket... :engjell:

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #87 ne: 25-01-2012, 13:00:02
   ;)

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #88 ne: 25-01-2012, 13:00:35
  ...perendim..

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #89 ne: 25-01-2012, 13:00:54


  eshte lindje dielli jo perendim ketu eshte e vecanta e fotos